Een groene toekomst voor jouw stad of gemeente.

Bij NamSports streven we naar een duurzame aanpak en daarom bieden wij kunstgrasoplossingen die niet alleen oogstrelend zijn, maar ook bijdragen aan het welzijn van onze planeet.

Bovendien dienen onze speelveldjes als ontmoetingsplek voor jong en oud, een plek waar iedereen kan genieten van tal van buitenactiviteiten. Wij ontwerpen kunstgras op maat, variërend van complete sportvelden tot veilige valondergronden en speelterreinen. Ons team van vakmensen staat klaar om van A tot Z aan al jouw behoeften te voldoen.

Kies voor NamSports en laat jouw gemeente stralen met duurzame, veilige, en aantrekkelijke speelveldjes die de levenskwaliteit van jouw inwoners verbeteren en bijdragen aan een groene toekomst. Samen creëren we een gezondere, gelukkigere gemeenschap waarin jong en oud zij aan zij in beweging komen.

Altijd bespeelbaar.

Het hele jaar door sporten.

Veelzijdig.

Op maat gemaakt ontwerp en legplan.

Onderhoudsarm.

Bespaart tijd, geld en middelen.

Duurzaam

Waterdoorlatend en waterbesparend.

Samen ontspannen.

Onze valdempende kunstgrassystemen zijn de belichaming van milieuvriendelijkheid. Ze vereisen minimaal onderhoud, waardoor zowel kosten als tijd worden bespaard. Het visueel aantrekkelijke aspect van ons kunstgras is een garantie voor een schone en uitnodigende omgeving waar mensen zorgeloos kunnen genieten en spelen, zelfs in de zwaarste weersomstandigheden.

NamSports biedt een slimme investering, vooral op plekken waar natuurlijk gras moeilijk groeit. Met waterdoorlatende en waterbufferende eigenschappen, ondersteunen we openbare besturen bij het ontzorgen van hun beschikbare ruimte.

Ontdek ons gamma