Een duurzame schoolomgeving.

Bij NamSports begrijpen we de waarde van een duurzame schoolomgeving die kinderen stimuleert om buiten te spelen en te leren. Onze oplossingen bieden niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar ook een verrijkende en educatieve speelervaring.

Onze waterdoorlatende kunstgrasoppervlakken zijn bestand tegen zwaar voetverkeer en wisselende weersomstandigheden, waardoor ze ideaal zijn voor locaties waar veel kinderen samenkomen. Beschikbaar in verschillende kleuren, stimuleren ze creativiteit en zorgen ze voor een veilige omgeving voor de ontwikkeling van kinderen.

Onze speelterreinen bieden tal van mogelijkheden voor uitdagende spelvormen zoals voetballen, rennen, klimmen, klauteren, springen, turnen en nog veel meer. Dit heeft niet alleen een positief effect op de gezondheid van kinderen, maar verandert ook grijze, lege vlaktes in bruisende speelgebieden.

Altijd bespeelbaar.

Het hele jaar door sporten.

Veelzijdig.

Op maat gemaakt ontwerp en legplan.

Onderhoudsarm.

Bespaart tijd, geld en middelen.

Duurzaam.

Waterdoorlatend en waterbesparend.

Samen buitenspelen: veilig, educatief en multifunctioneel.

Bij NamSports integreren we schommels, glijbanen en zandbakken, waardoor de buitenruimte van jouw onderwijsinstelling nog aantrekkelijker wordt. Onze multifunctionele sportvelden combineren voetbal, basketbal en hockey, waardoor je de buitenruimte optimaal benut en tijdens LO-lessen eindeloos kunt variëren.

Bovendien zijn onze kunstgrasvelden niet seizoensgebonden en kunnen ze het hele jaar door bespeeld worden. Dit betekent dat kinderen actiever buitenspelen, wat resulteert in een betere ontwikkeling van hun motoriek. Dit alles uiteraard volgens de geldende veiligheidsnormen.

Bij NamSports streven we ernaar om de speelplaats van jouw school om te toveren tot een inspirerende, leerrijke, en bovenal veilige omgeving waar kinderen de wereld om zich heen verkennen en hun creativiteit de vrije loop laten. Samen creëren we een duurzame schoolgemeenschap waarin spelen, leren en groeien hand in hand gaan.

Ontdek ons gamma