Een multifunctioneel en uitdagend sportveld.

Zoek je naar een nieuwe invulling voor je beschikbare ruimte? Bij NamSports nodigen we je uit om iedereen in beweging te brengen. Of je nu een voetbalclub, tennisvereniging of hockeyclub bent, wij hebben de oplossing om je leden blij te maken met een uitdagend speelterrein of sportveld in kunstgras.

Ben je op zoek naar een revolutionaire benadering van ruimtegebruik? NamSports geeft jouw ruimte een nieuwe dimensie. We hebben de perfecte oplossing om jouw leden te verrassen.

Ons veelzijdige aanbod biedt niet alleen opties voor een brede range aan sporten, maar ook de zekerheid dat onze velden niet seizoensafhankelijk inzetbaar zijn. Kortom, het hele jaar door spelen, wat betekent dat jouw sportieve gemeenschap altijd actief kan zijn. Samen transformeren we jouw ruimte in een levendige hub voor sport en spel, waar iedereen zich kan uitleven en genieten van hun favoriete activiteiten.

Altijd bespeelbaar.

Het hele jaar door sporten.

Veelzijdig.

Op maat gemaakt ontwerp en legplan.

Onderhoudsarm.

Bespaart tijd, geld en middelen.

Duurzaam.

Waterdoorlatend en waterbesparend.

Samen sporten ongeacht het weer.

Bij NamSports begrijpen we de behoeften van sportclubs en verenigingen. We weten dat je een plek nodig hebt waar jouw leden het hele jaar door actief kunnen zijn, ongeacht het seizoen. Onze oplossingen bieden precies dat.

We hebben het antwoord om jouw ruimte te transformeren in een dynamische en veelzijdige omgeving. Onze velden zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en bieden een scala aan mogelijkheden voor verschillende sporten. Met NamSports kunnen jouw leden hun passie voor sport en beweging ongehinderd uitvoeren, waardoor jouw club of vereniging een bloeiende en actieve gemeenschap wordt, het hele jaar door.

Ontdek ons gamma