Een veilige en schone omgeving.

Met onze multisportveldjes creëren we meer ruimte voor sport en spel, waardoor jouw camping of recreatiepark een veilige en schone omgeving wordt waar gasten van alle leeftijden kunnen genieten. Laat NamSports je helpen om van jouw locatie een plek te maken waar avontuur en beweging hand in hand gaan, en waar gasten keer op keer terugkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Altijd bespeelbaar.

Het hele jaar door sporten.

Veelzijdig.

Op maat gemaakt ontwerp en legplan.

Onderhoudsarm.

Bespaart tijd, geld en middelen.

Duurzaam.

Waterdoorlatend en waterbesparend.

Samen ontspannen.

Bij NamSports begrijpen we het belang van een camping of recreatiepark als een plek voor avontuur en ontspanning. Wat als je jouw locatie kunt onderscheiden van de concurrentie en gasten kunt laten genieten van avonden lang buitenspelen?

Ons kunstgras transformeert jouw locatie in een ruimte voor sport en spel, waar families en vrienden samenkomen om onvergetelijke momenten te beleven. Onze toewijding aan veiligheid en netheid zorgt ervoor dat iedereen zich vrij kan bewegen en plezier kan beleven. Met NamSports kun je gasten een wereld van avontuur bieden, waar ze kunnen ontsnappen aan de dagelijkse routine en genieten van de vrijheid van de buitenlucht. Laat ons je helpen om jouw camping of recreatiepark om te toveren tot een bestemming die herinneringen creëert die een leven lang meegaan.

Ontdek ons gamma