De partner voor jouw project.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner in kunstgras is NamSports de beste keuze. Met meer dan 15 jaar ervaring in de kunstgrassector, combineren we innovatie en kwaliteit om producten te creëren die niet alleen natuurgetrouw aanvoelen, maar ook milieuvriendelijk zijn.

Onze fabriek

Als één van Europa’s toonaangevende kunstgrasbedrijven, is NamSports (onderdeel van Sports & Leisure Group) een zeer snel groeiend en verticaal geïntegreerd kunstgrasbedrijf dat hoogwaardige producten ontwikkelt, produceert en verkoopt voor sportieve doeleinden. Onze fabriek in België ligt op slechts 35km van ons magazijn, waardoor we dankzij optimale routeoptimalisatie een duurzaam, Belgisch kunstgras kunnen aanbieden.

Circulair kunstgras
CO²-neutrale fabriek
Belgisch product
Partnership met GoForest

Ons team

De aanleg van een kunstgrasveld is een waardevolle investering waarbij je best geen stappen overslaat.

Jouw project wordt gerealiseerd door een vakkundig & ervaren team. We bieden gehele ontzorging van A tot Z: van uittekenen en advies tot leveren en plaatsen.

Bij NamSports zijn we pas tevreden wanneer ook jij tevreden bent met het eindresultaat!

Onze diensten

Wij bieden de perfecte oplossing voor al jouw behoeften. Wat jouw vraag ook is, wij streven ernaar je te voorzien van de meest geschikte oplossing voor jouw specifieke situatie. Of het nu gaat om een technische uitdaging, een vraagstuk op het gebied van duurzaamheid, een creatieve invulling of de meest kosteneffectieve oplossing, je kan vertrouwen op ons deskundig en eerlijk advies.

Analyse

Voordat we aan het werk gaan, stellen we technische tekeningen op zodat we zeker weten dat we conform de norm kunnen werken. We maken een gedetailleerde planning op en werken verder als eerste aanspreekpunt voor de directe omgeving.

Advies

Dankzij onze achtergrond in landschapsarchitectuur kunnen wij slimme oplossingen uitwerken met aandacht voor het behoud en versterken van de natuurlijke omgeving. Denk aan het hergebruik van grondstoffen en oplossingen voor wateropslag onder sport- en speelveldjes.

Projectmanagement

We werken met vaste, ervaren projectteams. Deze teams bestaan uit een projectleider, een uitvoerend team en een voorman die gedurende langere tijd samenwerken en daardoor goed op elkaar zijn ingespeeld. Als opdrachtgever heb je altijd een vast aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van het project, inclusief alle vereisten. Zo zorgen wij voor een soepel verloop van de werken.

voorbereiding & aanleg

Wij verzorgen de uitvoering van A tot Z. Grondwerk, straatwerk, hekwerk, groenwerk,... tot de complete oplevering van het terrein. Wij hebben vrijwel alles op voorraad en kunnen dus snel schakelen. Een deel gebeurt door eigen mensen, een deel wordt uitbesteed. We garanderen ten allen tijde één aanspreekpunt voor de loopduur van het project.

Onderhoud

Aan de hand van een compleet en overzichtelijk onderhoudsplan geven wij je inzicht én advies omtrent de eventuele bijkomende onderhoudskosten, zo kom je voor geen verrassingen te staan.