Een slimme vloeroplossing.

Jouw fitness- of revalidatiecentrum verdient een duurzame ondergrond die perfect aansluit bij de behoeften van je klanten en patiënten. Bij NamSports begrijpen we de essentie van een vloer om in alle veiligheid te sporten en oefeningen te doen, terwijl hij ook bijdraagt aan het herstel en welzijn van patiënten en sporters.

Onze vloeroplossingen zijn ontworpen met het oog op gewrichtsgezondheid, zodat ze zo min mogelijk belasting veroorzaken. Dit is niet alleen een slimme investering maar ook een geruststellende keuze voor tal van gezondheidsinstellingen.

De praktische voordelen van onze kunstgrasvloeren kunnen de motivatie van je klanten verbeteren. Of je nu binnen sport of langdurige revalidatiesessies organiseert, NamSports biedt een reeks oplossingen, waaronder sprinttracks, fitnessvloeren en sportcourts, die aan al jouw behoeften voldoen.

Altijd bespeelbaar.

Het hele jaar door sporten.

Veelzijdig.

Op maat gemaakt ontwerp en legplan.

Onderhoudsarm.

Bespaart tijd, geld en middelen.

Duurzaam.

Waterdoorlatend en waterbesparend.

Samen in beweging.

Van bootcamp tot crossfit en groepslessen, ons dempend kunstgras beschermt gewrichten en biedt de ondersteuning die nodig is voor intensieve trainingen. We begrijpen de verschuiving van traditionele fitness naar functional training en crossfit en zijn hierop voorbereid.

Onze vloeren zijn stijlvol ontworpen en beschikbaar in verschillende kleuren en belijningen, inclusief aangepaste tracks en cijfers. We kunnen de vloer op maat maken, zodat deze perfect aansluit bij de specifieke behoeften van jouw fitness- of revalidatiecentrum. Kies NamSports voor een vloer die niet alleen functioneel is, maar ook visueel aantrekkelijk en afgestemd op jouw unieke wensen.

Ontdek ons gamma